Citace podle APA

Campbell, L., Campbell Disla, S., & Polanský, P. (2017). Čínská studie v kuchyni: 120 rychlých a chutných pokrmů založených na kompletních rostlinných potravinách : oficiální doplněk čínské studie (1. české vydání.). Hradec Králové: Svítání.

Styl Chicago

Campbell, LeAnne, Steven Campbell Disla, and Petr Polanský. Čínská Studie V Kuchyni: 120 Rychlých a Chutných Pokrmů Založených Na Kompletních Rostlinných Potravinách : Oficiální Doplněk čínské Studie. 1. české vydání. Hradec Králové: Svítání, 2017.

Citace podle MLA

Campbell, LeAnne, Steven Campbell Disla, and Petr Polanský. Čínská Studie V Kuchyni: 120 Rychlých a Chutných Pokrmů Založených Na Kompletních Rostlinných Potravinách : Oficiální Doplněk čínské Studie. 1. české vydání. Hradec Králové: Svítání, 2017.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..