Potraviny známé neznámé /

Dokonce i potraviny, které znáš a denně jíš, tě mohou překvapit. Co takový sezam, kterým jsou posypané housky? Víš o něm něco? Jiné potraviny, například datle či fíky, jíme hlavně sušené. Ale jak se pěstují, stejně jako jablka? A odkud se vlastně dováží?

Hlavní autor: Bergmannová, Michaela, 1972-
Další autoři: Pari, Iveta
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Albatros, 2016
Vydání: První vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421740028248 28248 M 64 (neuvedeno) Dostupné 15x