Potraviny známé neznámé /
Dokonce i potraviny, které znáš a denně jíš, tě mohou překvapit. Co takový sezam, kterým jsou posypané housky? Víš o něm něco? Jiné potraviny, například datle či fíky, jíme hlavně sušené. Ale jak se pěstují, stejně jako jablka? A odkud se vlastně dováží?
Hlavní autor: | Bergmannová, Michaela, 1972- |
---|---|
Další autoři: | Pari, Iveta |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Albatros,
2016
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421740028248 | 28248 | M 64 | (neuvedeno) | Dostupné | 15x |